top of page

REFERENTIES

Ministerie van Defensie

 

Projecten:

De werkwijze van vijf facilitaire servicebalies op één lijn brengen en het implementeren van Planon bij bureau Beheer & Logistiek in de regio Soesterberg.

Rol:

Analyseren van facilitaire processen, het doen van verbetervoorstellen en het coördineren van de implementatie van Planon bij bureau Beheer & Logistiek.

 

René Pieterse, Chef Staf Regiokantoor Soesterberg:

 

“Willemijn is in staat om in korte tijd processen te doorgronden in een toch wel bijzondere organisatie als Defensie. Zij weet snel de vinger op de zere plek te leggen en komt met concrete oplossingen. Willemijn is direct en concreet, maar zoekt daarbij altijd naar het positieve in mensen. Hierdoor is zij een prettige sparringpartner voor zowel leidinggevenden als uitvoerend personeel."

Het Nederlands Ministerie van Defensie & KNB
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB)

 

Projecten:

 

Herhuisvesting KNB en implementeren van activiteitgericht werken in samenwerking met Lisa Ontwerp. Voor meer informatie over Lisa Ontwerp: www.lisaontwerp.nl.

Rol:

Begeleiden van het herhuisvestingstraject. Onderwerpen die aan de orde waren: locatiekeuze, ontwerp van een nieuw werkplekconcept, verhuizing van medewerkers en de organisatie van facilitaire zaken.

 

Hans Kuijpers, Directeur KNB:

“Er is hard voor gewerkt en het resultaat mag er zeker zijn. De nieuwe werkomgeving is prettig en past veel beter bij de organisatie. Willemijn heeft het project op alle niveaus goed aangestuurd.”

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB)
De Nederlandsche Bank

 

Projecten:

De werkwijze van vijf facilitaire servicebalies op één lijn brengen en het implementeren van Planon bij bureau Beheer & Logistiek in de regio Soesterberg.


Rol:

Vormgeven van een nieuw team en coördineren van activiteiten.

Sheena Gibb, medewerker Servicepunt:

 

“Willemijn is een fijne leidinggevende. Ze heeft een mensgerichte aanpak en laat iedereen in het team optimaal zijn steentje bijdragen.”

 

Arielle van der Spek, Accountmanager Facilitair Bedrijf:

 

Het is erg prettig om met Willemijn te sparren. Zaken worden concreet en Willemijn reikt handvatten aan waarmee ik verder kan.”

De Nederlandsche Bank
Het HagaZiekenhuis

 

Projecten:

Het digitaliseren van de HACCP-registratie voor de afdelingskeukens op de verpleegafdelingen.


Rol:

Coördineren van activiteiten, waaronder: samenstellen van een groepssite, het trainen van medewerkers en het inrichten van processen. Een belangrijk resultaat was het automatiseren van de HACCP-registratie en het realiseren van bijbehorende rapportages.

 

Margreet van de Langeberg, Unithoofd

voedingsassistenten

"Met Willemijn is het snel schakelen. Ze heeft goed overzicht. Het gehele traject was ik goed aangehaakt. Er is veel werk verzet zonder de operatie te verstoren en het resultaat mag er zijn!"

Het HagaZiekenhuis
Belastingsamewerking Oost-Brabant
Belastingsamenwerking Oost-Brabant

 

Projecten:

Samenstellen van een vergelijkend tarievenoverzicht voor huisvesting en facilitaire zaken.

 

​Marieke Vrisou van Eck, Directeur:

 

“Willemijn heeft ons enorm geholpen met een marktonderzoek voor de huisvesting van Belastingsamenwerking Oost-Brabant in Oss. Ik ben heel blij dat we dit onderzoek hebben laten uitvoeren!”

PCH Parking & Facility Services Schiphol

Projecten:

Centrale Control Room Parking op Schiphol. Realisatie van een nieuwe Control Room voor parking op Schiphol waarin nieuwe techniek gericht is op de toekomst. Inzetten van innovaties om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en sturing te kunnen geven aan de veranderende omgeving.

Rol:

PCH projectleider/ transitiemanager en derhalve verantwoordelijk voor de overgang naar de nieuwe control room maar ook namens PCH bewaker van tijd en afspraken met Schiphol Parking en ICT. Betrekken van de medewerkers bij de verandering en bewaken van voortgang en kwaliteit van de gekozen technische oplossing met daarbij gastvrijheid en klantvriendelijkheid voorop.

 

Claire van Strien, Business Unit Manager:

 

“Dankzij Willemijn hebben wij het soms moeizame proces van de totstandkoming van de nieuwe Control Room en de daarmee gepaard gaande organisatieverandering tot een goed resultaat weten te brengen. Haar kritische vragen, scherpe en snelle analyses, structuur en overzicht maar zeker ook haar flexibele inzet heeft ons enorm geholpen in het gehele traject. De samenwerking met alle operationele teams en onze opdrachtgever Schiphol Parking was heel goed.  Willemijn beweegt zich moeiteloos op alle niveaus. Kortom: Willemijn heeft ons enorm geholpen, is een fijne sparringpartner en daarnaast ook een leuk mens om mee te werken.”

PCH Parking & Facility Services Schiphol
Verzekeraar in Amsterdam & Synchroon ontwikkelaars
Verzekeraar in Amsterdam

 

Projecten:

Vervanging van de functie Facilitair Accountmanager.

 

Rol:

Tactisch en operationeel aanspreekpunt voor acht vestigingen in Nederland, daarnaast het contractbeheer voor alle facilitaire leveranciers.

 

Manager Facility, Real Estate & Procurement

 

“Willemijn is daadkrachtig, accuraat en doelgericht, in de rol die Willemijn bij ons heeft vervuld eigenschappen die zeer gewaardeerd zijn! Willemijn komt proactief met suggesties ter verbetering en stelt kritische vragen over het proces met als doel optimalisering. Willemijn is zeer prettig in de omgang en weet mensen voor zich te winnen.”

Synchroon ontwikkelaars

 

Projecten:

Bedrijfsverhuizing.

Rol:

Projectleider.

Nikon

 

Projecten:

Bedrijfsverhuizing naar een nieuw kantoor in Amsterdam.


Rol:

Uitvoeren van een facilitaire scan op het ontwerp voor de gebouwinrichting en het voorbereiden en begeleiden van de verhuizing van driehonderd medewerkers.

 

Jeroen Bosse, Coördinator General Affairs:

 

"Er komt zoveel op je af in zo’n proces. Het was prettig een goede samenwerking te hebben en erop te kunnen vertrouwen dat ook de details worden opgepakt."

Nikon
Regionaal Opleidingscentrum ID College

 

Projecten:

Opstellen van een nieuwe begroting voor het Facilitair Bedrijf en ontwikkelen van beleid m.b.t. de bezetting van lokalen.


Rol:

Trekker van het begrotingsproces, zowel voor de inhoud, maar zeker ook om het proces fundamenteel te verbeteren. Tevens ontwikkelen van nieuw bezettingsbeleid.

 

Arno Schartman, Directeur Shared Service Center:

 

“Willemijn Slee verrast mij als opdrachtgever steeds weer door heldere analyses en scherpe vragen. Vervolgens zet ze dit om in implementeerbare acties. Soms groot, soms verrassend eenvoudig. Ze weet zowel procesmatig als via projectsturing resultaat te boeken.”

Regionaal Opleidingscentrum ID College
Centraal Bureau voor de Statistiek

 

Projecten:

Bedrijfsverhuizing naar nieuwe kantoren in Den Haag en Heerlen, in twee fasen (circa 3000 werkplekken).


Rol:

Projectleider verhuizingen.

 

Dick Hanson, Programmamanager nieuwbouw:

 

“De werkwijze van Willemijn is oplossing- en resultaatgericht. Je kan er zeker van zijn dat het voor elkaar komt.”

Centraal Bureau voor de Statistiek
European Space Agency - European Space Research and Technology Centre (ESA | ESTEC)

 

Projecten:

Verhuizen en in gebruik nemen van 7000 m² laboratorium-ruimte in Noordwijk.

 

Rol:

Projectleider.

 

Jean-Louis Bock, Manager Facilities:

 

"Willemijn creëert met een doordachte werkwijze flexibiliteit. Zo kan tijdens de uitvoering worden ingespeeld op de situatie."

European Space Agency - European Space Research and Technology Centre (ESA | ESTEC)
bottom of page