top of page

PROFIEL

 

 

Willemijn Slee is het gezicht achter Honk Kwadraat.

 

Willemijn: "Ik wil graag adviseren of meedenken in de oplossing. Daarna richt ik me het liefst op het operationaliseren van de gekozen richting.

 

Een goed lopende facilitaire afdeling functioneert als een geoliede machine. Maar hoe zorg je ervoor dat het ook echt werkt? Welke structuur hanteer je en hoe zorg je dat iedereen zijn rol kent en prettig werkt?"

Realisatie en operationaliseren
Het bedenken van de oplossing is één, de implementatie ervan is twee. Beide zijn van belang om het gewenste resultaat te bereiken. Om te beginnen vraagt het visie en achtergrond om tot een passende oplossing te komen. Om vervolgens de “machine” goed te laten werken is de fase van realisatie en operationaliseren cruciaal voor succes.

 

Zorgen dat het werkt
"Met een brede facilitaire achtergrond, ruime ervaring en een praktische werkwijze vind ik aansluiting bij de verschillende onderdelen in de organisatie. Hiermee maak ik de vertaalslag van idee naar uitvoering. Ik word gedreven door het gemeenschappelijke doel en zet mij met enthousiasme en doorzettingsvermogen in. Mijn aanpak is doelgericht, functioneel en pragmatisch. Dat is zorgen dat het werkt!"

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie of voor een recent curriculum vitae.

Willemijn Slee, Facility Manager

email: info@honkkwadraat.nl | mobiel: +31 (0)6 24 61 59 39

bottom of page